♥ Eη Süρєя Cємяє Fan ♥
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
♥ Eη Süρєя Cємяє Fan ♥

Cemrecilerin Tek Adresi

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

DÖRT YÜZSÜZ YİNE HEPSİYE LAF SÖYLEMİŞ

YazarMesaj
gülçin_kolik
[%100]Cemre[qoLik] CemRe-Ji Admin [Ekİn KeMeR]
[%100]Cemre[qoLik] CemRe-Ji Admin [Ekİn KeMeR]
gülçin_kolik

DÖRT YÜZSÜZ YİNE HEPSİYE LAF SÖYLEMİŞ Empty
MesajKonu: DÖRT YÜZSÜZ YİNE HEPSİYE LAF SÖYLEMİŞ   DÖRT YÜZSÜZ YİNE HEPSİYE LAF SÖYLEMİŞ Icon_minitimePerş. Tem. 17, 2008 11:22 pm

muhabir sormuş:
hepsi grubuda sizin gibi dört kişiden oluşuyor.kendinizi bu anlamda rakip olarak görüyor musunuz ?

onur:hayır öyle bir şey yok aramızda. çünkü türkiyede bu zamana kadar çok grup kuruldu. hepsi şarkı söyleyebilen ve dans edebilen insanların bir şekilde kurdukları gruplardı.ama biz onlardan farklıyız. çünkü bir vokal grubuyuz. sadece vokal öğelerinin bir araya geldiği bir grup. o yüzden kimseyle bir benzeliğimiz yok.

gülnur: hepsinin yaptığı müzikle, bizim yaptığımız müziğin bir benzerliği yok. konserlerde de onlar playback biz canlı söylüyoruz

onur: hepsi grubu ilk albümünde bizim gibi süleyman yüksel ve temel zümrütle çalışmıştı. o yüzden ufak tefek benzerlikleri olabilir.

didem:bizim yarışımız kendimizle. her albüme daha fazla pozitif enerji katarak, kendi çıtamızı yükseltmeye çalışıyoruz demişler.

muhabir bir daha sormuş:

hepsi grubu ile sık sık karşılaştırılıyorsunuz...

gülnur:karşılaştırılacak bir şey olmadığını düşünüyorum. çünkü bizim soundlarımız farklı demişler

ben çok sinirlendim bakalım siz ne diyeceksiniz

DÖRT YÜZSÜZ YİNE HEPSİYE LAF SÖYLEMİŞ
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-